Golfpaket

Golfpaket

I vårt trevliga golfpaket bor och äter du på Sundsgården, och spelar golf på någon av de fem golfbanorna vi samarbetar med.
Du bor i något av våra ljusa och trivsamma rum där vi satsat på bekväma sängar och kuddar för att du ska sova gott och vakna utvilad, redo för en golfdag. Alla rum har TV, wifi och är utrustade med direktkopplat brandlarm. Några av gästrummen har dessutom full sundsutsikt.
Som gäst på Sundsgården har du dessutom fri tillgång till vårt utegym, boulebanor, schackspel, fotbollsplan och utomhuspingis.

Vi samarbetar med följande golfbanor:

rya_350x233

Rya golfbana
Förstklassiga och vackra Rya golfbana ligger bara ett stenkast bort. Här spelar du på en seasidebana från 1934 med hänförande utsikt. Tio av hålen på Rya Old Course har utsikt över Öresund med Helsingör och Ven som bakgrund medan övriga hål har mer inlandskaraktär. Du tar dig enkelt dit på 5 minuter med bil, vill du kan du till och med gå dit längs den vackra stranden.
Läs om Rya golfbana här.

Allerums golfbana
Vi är mycket glada över att få samarbeta med Allerums GK, som av Golfjournalisterna utsetts till Årets Golfklubb 2019!
Allerum GK är en klubb och en anläggning som fungerar i stor harmoni med platsen där den ligger och med människorna som bor där. Med 27 + 6 golfhål passar den såväl elit som nybörjare och klubben och anläggningen lever väl upp till sin stolta devis: Rum för alla – Allerum!
Läs mer om Allerums golfbana här.
vasatorp_350x233
Vasatorps golfbana
Vasatorps golfbana når du på 15 min med bil. Här kan du välja på två fina banor: Tournament Course som är en 18 håls mästerskapsbana av linkskaraktär, samt Classic Course, som är en 18 håls parkbana.
Läs om Vasatorps golfbana här.
arild_350x233
S:t Arild golfbana
S:t Arild golfbana ligger ute på Kullahalvön och även den håller hög internationell standard. Här bjuds du på lagom utmanande golf i fin miljö. Många trädholmar, skogsdungar och idylliska småsjöar utgör naturliga hinder, allt ligger samlat i anslutning till en gammal klassisk skånegård.
Läs om S:t Arild golfbana här.
Landskrona_350x233
Landskrona golfbana
Vid Öresundskusten, med fascinerande utsikt över sundet och Ven, erbjuder Landskrona Golfklubb spel på två högklassiga banor: Erikstorp, byggd 1960, som är en välkänd och uppskattad park- och seasidebana samt Hildesborg byggd 1987, som är en parkbana med par 70.
Läs om Landskrona golfbana här.
söderåsen_350x233
Söderåsens golfbana
Söderåsens golfklubb ligger i ett naturskönt område i Bjuvs kommun, c:a 20 minuters väg från Sundsgården. Denna skogs- och parkbana har med sin blandade terräng varit en utmaning för medlemmar och gästspelare sedan 1966. Här erbjuds en 18-håls bana av mycket hög klass och kvalité.
Läs om Söderåsens golfbana här.

I vårt golfpaket ingår:
1 x Övernattning (del i dubbelrum)
1 x Frukostbuffé
1 x Kvällsmåltid

Golfen bokar du som ett extra tillägg, där du direkt kan välja vilken bana du vill spela på, och även vilka dagar du vill spela.

Priserna varierar med årstiden och med vilken bana du väljer. Exakt pris för dina datum ser du när du går in i bokningskalendern. Under punkten notering anger hur dags du önskar gå ut samt uppger ditt/era golf-ID!
Du kan även ringa oss och boka på 042-19 38 00.

boka

 
Sundsgården hotell & konferens · Örbyvägen 10
255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se