Golfpaket

Golfpaket

I vårt trevliga golfpaket bor och äter du på Sundsgården, och spelar golf på någon av de två golfbanorna vi samarbetar med.

Den ena är förstklassiga och vackra Rya golfbana som ligger bara ett stenkast bort. Här spelar du på en seasidebana från 1934 med hänförande utsikt. Tio av hålen på Rya Old Course har utsikt över Öresund med Helsingör och Ven som bakgrund medan övriga hål har mer inlandskaraktär. Du tar dig enkelt dit på 5 minuter med bil, vill du kan du till och med gå dit längs den vackra stranden.

Den andra banan är S:t Arild ute på Kullahalvön som även den håller hög internationell standard. Här bjuds du på lagom utmanande golf i fin miljö. Många trädholmar, skogsdungar och idylliska småsjöar utgör naturliga hinder, allt ligger samlat i anslutning till en gammal klassisk skånegård.

I våra ljusa och trivsamma rum har vi satsat på bekväma sängar och kuddar för att du ska sova gott och vakna utvilad, redo för en golfdag. Alla rum har TV, wifi och är utrustade med direktkopplat brandlarm. Några av gästrummen har dessutom full sundsutsikt.
Som gäst på Sundsgården har du fri tillgång till vårt utegym, boulebanor, schackspel, fotbollsplan och utomhuspingis.

I vårt golfpaket ingår:
1 x Övernattning (del i dubbelrum)
1 x Frukostbuffé
1 x Kvällsmåltid

Golfen bokar du som ett extra tillägg, där du direkt kan välja vilken bana du vill spela på, och även vilka dagar du vill spela.

Priserna varierar med årstiden och med vilken bana du väljer. Exakt pris för dina datum ser du när du går in i bokningskalendern. Under punkten notering anger hur dags du önskar gå ut samt uppger ditt/era golf-ID!
Du kan även ringa oss och boka på 042-19 38 00.

boka

 
Sundsgården hotell & konferens · Örbyvägen 10
255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se