Konferensaktiviteter

Konferensaktiviteter

Segway

Prova på att köra Segway under ett par timmar. Det liknar inget du har tidigare upplevt. Instinkten kommer att försöka få dig att behålla balansen, men sedan märker du att det är den som håller balansen till dig, nästan som om den vore en del av dig själv. Efter att ha tränat en stund på en uppgjord bana, kör ni ut en trevlig runda i omgivningarna, och får uppleva hur Segwayen blir en förlängning av dig själv. Du rör dig ljudlöst och nästan svävande över marken!

Så länge det inte är snö och is kan man köra Segway vid alla årstider! Pris enl. offert!

Italiensk vinprovning

Håkan och Katarina Kihlberg från 2Goda Vin & Bryggeri guidar er bland viner från Piemonte och Friuli. Vinprovningen tar ca en timme och kostar 345:- exkl. moms per person.
Läs mer här ⇒

”Leksaker” för utlåning

I receptionen kan du låna allehanda ”leksaker”. Här finns material till flera lättsamma aktiviteter som t ex kubb, brännboll, krocket och boule liksom bollar av olika slag. Välkommen att höra dig för, vi lånar ut gratis!

Teambildande workshops

Vi erbjuder tre olika teambildande workshops, som alla leds av Magnus Florin. Magnus är förutom lärare och pedagog på folkhögskolan även en uppskattad improvisatör, kommunikolog, föreläsare och workshopsledare. Samtliga workshops tar ca 2 timmar i anspråk och kostar 450:-/person (exkl. moms). Minst 10 deltagare debiteras alltid.

1. Teaterimprovisation
För arbetsgruppen som är ny eller arbetsgruppen som är trygg men vill ta tilliten ett steg längre. En utmanande workshop där modet är större än rädslan. Med massor av skratt och massor glädje upptäcker ni konsten att bejaka fantasi och kreativiteten i er arbetsgrupp. Genom olika övningar tydliggörs vad som hindrar och vad som bidrar till flow och framgång. Genom reflektion efter övningarna omsätter ni nyfunna insikter till ert eget sammanhang. Livet är en improvisation …eller?

2. Vad är det du säger?
För att skapa medvetenhet och ha roligt i vilken arbetsgrupp som helst. En aktiv workshop fylld med kommunikationsövningar där du och din arbetsgrupp upptäcker det viktiga i vad ni säger och hur ni säger det ni säger. Aktiva övningar med reflektion. Magnus tar er med på en upptäcktsfärd i er egen kommunikation. Vad är det du säger och vad är det du menar?

3. Testa ert samarbete
Vågar ditt team se hur samarbetet fungerar utanför er vanliga kontext. Här är workshoppen som ger er aktiva, enkla och utmanande övningar som kräver samarbete. Med reflektion efter övningarna skapas insikter som ni kan ta med hem till er egen kontext. Vem bygger högst torn av tidningspapper? Hur liten plats kan alla i teamet få plats på? Kan man bygga en myra av varandra? Vågar ni bli utmanade?

 
Sundsgården hotell & konferens · Örbyvägen 10
255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se