KONTORSHOTELL

Prisvänligt kontorshotell strax söder om Helsingborg

Delad arbetsglädje

Vi på Sundsgården har tusen anledningar att älska vår arbetsplats och nu vill vi gärna dela den med dig. Du som företagare kan nu få kontorsplats i en kreativ miljö som ger dig alla möjligheter att växa och känna riktig arbetsglädje. I en nyrenoverad byggnad erbjuder vi flexibla kontorslösningar – allt från eget skrivbord i kontorslandskap till avskilt kontorsrum med plats för 1-15 personer. Och självklart finns allt du kan förvänta dig i form av service och bekvämligheter också på plats. Den välkomnande receptionen hjälper er med post, bokningar och tar emot era besök mm.

Läs mer om vad som ingår här >>

Kom och känn närheten

På Sundsgården får ordet kontorslandskap sin rätta betydelse. För du hamnar verkligen i ett landskap. Vi finns strax söder om Helsingborg precis invid Öresund, med en fantastisk utsikt över havet och omgivningar av skånsk jordbruksmark och gräsängar. Trots det naturnära läget är det dock aldrig långt till storstadens puls. Från Sundsgården når du världen via lokaltrafiken, som finns inom gångavstånd. Inom 90 minuter tar du dig till ett område med 3,6 miljoner invånare och den internationella flygplatsen Kastrup i Köpenhamn. För den bilburne har vi dessutom lättillgänglig fri parkering och el-stolpe för laddning av el-bilar.

Kontorshotell med helpension och hotell

För den medhavda lunchlådan, fikan och kafferasten finns det i anslutning till kontorshotellet ett pentry och samlingsrum med kyl, kokplattor, kaffemaskin och diskmaskin. Är du hungrigare än så eller helt enkelt bara sugen följer du istället doften av hemlagad mat till Sundsgårdens restaurang som varje dag serverar frukost, lunch, fika samt en fantastisk utsikt över Öresund, Ven och Danmark. Får du smak för restaurangen kan du självklart lösa förmånliga matabonnemang.

Jobbar du sent eller har affärsbesök kan restaurangen på kvällstid även erbjuda envälkomponerad middag. Restaurangen har fullständiga rättigheter. After-worken då? Jo, självklart finns det även en liten mysig pub för lättsamma stunder. Och du, har du långväga gäster checkar vi gärna in dem på vårt hotell. I våra ljusa och trivsamma rum har vi satsat på bekväma sängar och kuddar för en riktigt skön nattvila. Alla rum är utrustade med TV och fritt wifi. Några av hotellets rum har dessutom full sundsutsikt.

Stora och små möten

På Sundsgården är det lätt att mötas. Vi erbjuder mötesrum och konferenslokaler för allt mellan 2 till 200 personer. Våra möteslokaler är utrustade med all teknisk utrustning som behövs, t.ex. storbildsskärm, projektor, CD, OH, white board, blädderblock och hörslinga. I alla lokaler är wifi fritt och det är även sundsutsikten i vår största konferenslokal som rymmer upp till 200 personer.

Sundsgården är dessutom en folkhögskola, vilket ger möjligheter till fler spännande möten och mervärden. Ni är välkomna att låna böcker i biblioteket, boka in en kort lunchkonsert eller varför inte ta del av lite forumteater.

Aktiviteter

På alla arbetsplatser värda namnet ska det självklart även finnas plats för rekreation. En lång dags stillasittande kan vägas upp med lite fysisk rörelse som sätter fart på kreativiteten. På Sundsgårdens område kan vi erbjuda dig en mängd olika aktiviteter utan extra kostnad. Du hittar bland annat: utegym, tennisbana, boulebana, beachvolleyplan, fotbollsplan och utomhusschack. Är du typen som gärna snörar på dig ett par vandrings- eller joggingskor så hittar du många fina slingor att välja på i närheten.
Sundsgården samarbetar med fem närliggande golfklubbar varav den närmsta är endast ett slag med en driver bort.

Intresseanmälan

Kontaktperson (måste anges)

Företag

Telefon (måste anges)

Your Email (måste anges)

Meddelande

vin1_570x360
vin2_570x360
 
Sundsgården hotell & konferens · Örbyvägen 10
255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se