MAT & DRYCK

Utsikten förstärker matupplevelsen

Sundsgårdens restaurang har en fantastisk utsikt över glittrande Öresund, Ven och Danmark. Här serveras god mat av hög kvalitet. Menyerna följer årstidernas växlingar, och vi arbetar så långt det är möjligt med miljöcertifierad och närproducerad mat och dryck. En stor del av vårt bröd bakar vi själva, både för smakens och doftens skull!
All mat serveras i bufféform och dagen startar med en omfattande frukost. På lunchen erbjuds alltid ett vegetariskt alternativ och på vardagar kan du även välja sushi.
Förmiddagar och eftermiddagar serveras gott kaffe med hembakat fikabröd.

Dagens lunch

Måndag till fredag serverar vi dagens lunch för 100 kr. Veckans meny hittar du här >>

3-rättersmiddag

Till kvällen njuter ni av middagen samtidigt som solen går ner över Danmark. Ni komponerar er egen 3-rättersmiddag utifrån vår aktuella meny. Läs mer om den här >>
Låt gärna ett gott vin fullborda det hela. Vår vinlista är inte stor, men vi arbetar med specialframtagna, flera miljöcertifierade, viner som passar de rätter som är aktuella för säsongen.
Vår restaurangvärd tar väl hand om er under hela middagen.

Festpaket

Det finns alltid skäl att fira något. Tack vare vårt fantastiska läge med utsikt över havet och närhet till naturen kan vi ge din fest en inramning som ni kommer att minnas. Vi erbjuder två olika Festpaket, läs om dem här >>

Ibland öppnar vi upp vår restaurang och bjuder in till mer publika arrangemang. Det kan t ex vara räkbuffé eller en enkel After Work. När detta sker annonserar vi det i god tid här på hemsidan och på vår facebook-sida.

menyer_200x50

dagens lunch helsingborg prisvärt
restaurant hotell helsingborg havsutsikt
bar_restaurang_havsutsikt_hotell_helsingborg
restaurant hotell helsingborg frukost
 
Sundsgården hotell & konferens · Örbyvägen 10
255 92 Helsingborg
042-19 38 00 · info@sundsgarden.se