Vill du jobba som köks- och servisbiträde hos oss?

Vi behöver nu förstärkning med ett köks- och restaurangbiträde till vårt härliga team, som arbetar såväl mot folkhögskolan som mot hotell och konferens. Arbetsuppgifterna är varierande, och du kommer att arbeta både i köket med allt från förberedning av mat och baka bröd, till att i restaurangen serva våra gäster och stå i baren. Du får lära dig alla olika stationer steg för steg under handledning av personalen.
Du är både självständig och har god laganda, du är genuint intresserad av servicerelaterade arbetsuppgifter, har ett glatt humör och ett vänligt och trevligt bemötande. Stresstålighet och flexibilitet är andra egenskaper som du besitter. Utbildning inom hotell och restaurang samt erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Erfarenhet av kassahantering och datorvana är nödvändigt då du även kommer att arbeta i servisen och i baren. Har du dessutom erfarenhet från restaurangkök är det ett plus. Vi arbetar i hotell- och restaurangsystemet Spectra, och vårt kommunikationsspråk är svenska vilket vi förutsätter att du behärskar i tal och skrift.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 70%, som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är varierande och du arbetar både dagtid, kvällstid och helger enl. fastställt schema.
Lön per månad enligt kollektivavtal, Kommunal. Ansökan skickas till: joakim.kronvall@sundsgarden.se
Sista ansökningsdag 15 februari men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.