Är du vår nya konferensvärd?

Vår konferensvärdinna har gått vidare till nya utmaningar och vi söker nu dig som vill ta över efter henne. Dina arbetsuppgifter kommer att vara blandade, med fokus på att serva konferensgästerna i anslutning till deras konferenslokal. Du ser till att lokaler och andra utrymmen är i gott och välkomnande skick, tar fram förmiddagsfika i loungen och finns på plats för att fånga upp konferensens behov av hjälp. Din utgångspunkt för arbetet är i kök och restaurang, vilket innebär att det är där du arbetar vid de tillfällen vi inte har en konferens i huset.
Du är både självständig och har god laganda, du är genuint intresserad av servicerelaterade arbetsuppgifter, har ett glatt humör och ett vänligt och trevligt bemötande. Stresstålighet och flexibilitet är andra egenskaper som du besitter. Utbildning inom hotell och restaurang samt erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Erfarenhet av kassahantering och datorvana är nödvändigt. Vi arbetar i hotell- och restaurangsystemet Spectra, och vårt kommunikationsspråk är svenska vilket vi förutsätter att du behärskar i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 70%, som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är i huvudsak förlagd till dagtid, men kan vid behov även innefatta kvällar och helger.
Lön per månad enligt kollektivavtal, Kommunal. Ansökan skickas till: joakim.kronvall@sundsgarden.se
Sista ansökningsdag 15 februari men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.