Är du vår nya teamledare för städ?

Vi behöver förstärkning inom vårt städteam och söker därför dig som är intresserad av att ta ett arbetsledande ansvar samtidigt som du ingår i teamet. Detta innebär att du förutom att delta i den dagliga städningen även har hand om planering av arbetet, schemaläggning, det systematiska arbetsmiljöarbetet samt med flera förekommande uppgifter.

Som person är du både självständig och har god laganda, du är genuint intresserad av servicerelaterade arbetsuppgifter, har ett glatt humör och ett vänligt och trevligt bemötande. Du är även stresstålig och flexibel. Utbildning inom hotellstädning samt erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Erfarenhet av städarbete, helst både på hotell, skola och kontor, samt datorvana är nödvändigt. Vi arbetar i hotell- och restaurangsystemet Spectra, och vårt kommunikationsspråk är svenska vilket du behöver behärska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är varierande och du arbetar både dagtid, kvällstid och helger enl. fastställt schema.

Lön utbetalas per månad.  Vi har kollektivavtal med Kommunal.

Facklig representant: Wudase Andemickael, mail: Wudase.Andemickael@sundsgarden.se

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 22 april 2019. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till: jobb@sundsgarden.se Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.