Rogivande Sundsgården hotell & konferens

Havsutsikt från Sundsgården

Golf club nearby

Solnedgångsutsikt Sundsgården hotell och konferens

Sundsgården hotell & konferens


Prisvänlig, miljömärkt hotell & konferensanläggning med enastående havsutsikt

Längs den skånska västkusten, strax söder om Helsingborg ligger Sundsgården. Här bor du nära badstränder och kustnära golfbanor, fantastisk natur för sköna promenader samt shopping i Helsingborg och Helsingör. Båtförbindelser till Ven finner du i närbelägna Råå och Landskrona.

Vårt hotell är inrymt i en skolbyggnad, och på Sundsgården hotell & konferens har du fri tillgång till utegym, boulebanor, schackspel, fotbollsplan, utomhuspingis och i vårt bibliotek är du välkommen att låna böcker. Sommartid på Råå erbjuds även minigolf, äventyrsgolf och pool bara 5 min bort.

Hotellrum med sköna sängar

I våra ljusa och trivsamma rum har vi satsat på bekväma sängar och kuddar för att du ska sova gott och vakna utvilad. Alla rum har TV, wifi och är utrustade med direktkopplat brandlarm. Några av hotellets gästrum har dessutom full sundsutsikt, de andra ser ut över trädgård eller över ängar. I några av våra enklare dubbelrum är hundar välkomna.
Vi har 91 hotellrum, fördelade på 35 enkelrum och 56 dubbelrum. 30 av dubbelrummen är nyrenoverade hösten 2017. Samtliga rum har egen dusch och toalett. Vi erbjuder fri parkering när ni bor hos oss.

Konferens & möten

Här håller ni effektiva möten i ljusa, fräscha lokaler med all teknisk utrustning som behövs. God och vällagad mat bidrar till en trivsam vistelse och i restaurangen kan ni dessutom njuta av solnedgången över Öresund. Vi erbjuder både dagkonferenspaket samt konferensalternativ med övernattning och helpension. Vi har mötesrum för den lilla gruppen på ett par personer, ända upp till 200 personer i biosittning för de större mötena. Vi har även möjlighet att hålla stora event. Det tar bara 10 minuter att gå ner till havet och busshållplats finns 5 minuter bort, om ni väljer att åka med tåg och buss för miljön. Varmt välkomna hit! 
Kontakta oss för mer information om pris och tillgänglighet på telefon 042-193800 eller på mail [email protected]  - Vi är en kontantfri anläggning. 


Vi fortsätter ta hand om varandra

Sundsgården vill vara en trygg och bra tillflyktsort under rådande omständigheter. Våra gästers och vår personals hälsa och säkerhet är A och O.

Vi arbetar med att hålla avstånd. Vi tvättar och spritar ytor och händer regelbundet. Vi uppmanar till att gå ut i den fina naturen runtomkring så fort tillfälle ges. Vi är uppdaterade om myndigheternas riktlinjer. 

Varmt välkommen till oss!

VI ERBJUDER

Vandringspaket

Vandringspaket

I vårt Vandringspaket ingår lunchmatsäck att ta med på turen och en skön natts sömn med frukost.

  • Frukostbuffé
  • Picknick-lunch
LÄS MER
Golfpaket

Golfpaket

I vårt trevliga golfpaket bor och äter du på Sundsgården och spelar golf på någon av de fantastiska golfbanor vi samarbetar med. Just nu går det inte att boka detta online, men ring oss gärna på 042-193800. Golfpaket från 1006 kr per person, del i dubbelrum. Kostnad för Greenfee tillkommer. Vad ingår: logi, en natt frukost 1 st 3-rätters middag (ej dryck).

  • Frukostbuffé
  • Trerätters middag
LÄS MER

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

Lämna din e-post och få fina erbjudanden


You are now subscribed