Rogivande Sundsgården hotell & konferens

Havsutsikt från Sundsgården

Golf club nearby

Solnedgångsutsikt Sundsgården hotell och konferens

Sundsgården hotell & konferens

Prisvänlig, miljömärkt hotell & konferensanläggning med enastående havsutsikt

Längs den skånska västkusten, strax söder om Helsingborg ligger Sundsgården. Här bor du nära badstränder och kustnära golfbanor, fantastisk natur för sköna promenader samt shopping i Helsingborg och Helsingör. Båtförbindelser till Ven finner du i närbelägna Råå och Landskrona.

Vårt hotell är inrymt i en skolbyggnad, och på Sundsgården hotell & konferens har du fri tillgång till utegym, boulebanor, schackspel, fotbollsplan, utomhuspingis och i vårt bibliotek är du välkommen att låna böcker. Sommartid på Råå erbjuds även minigolf, äventyrsgolf och pool bara 5 min bort.

Hotellrum med sköna sängar

I våra ljusa och trivsamma rum har vi satsat på bekväma sängar och kuddar för att du ska sova gott och vakna utvilad. Alla rum har TV, wifi och är utrustade med direktkopplat brandlarm. Några av hotellets gästrum har dessutom full sundsutsikt, de andra ser ut över trädgård eller över ängar. 
Vi har 93 hotellrum, fördelade på 35 enkelrum och 58 dubbelrum. 30 av dubbelrummen är nyrenoverade hösten 2017. Samtliga rum har egen dusch och toalett. Vi erbjuder fri parkering när ni bor hos oss.

Konferens & möten

Här håller ni effektiva möten i ljusa, fräscha lokaler med all teknisk utrustning som behövs. God och vällagad mat bidrar till en trivsam vistelse och i restaurangen kan ni dessutom njuta av solnedgången över Öresund. Vi erbjuder både dagkonferenspaket samt konferensalternativ med övernattning och helpension. Vi har mötesrum för den lilla gruppen på ett par personer, ända upp till 200 personer i biosittning för de större mötena. Vi har även möjlighet att hålla stora event. Det tar bara 10 minuter att gå ner till havet och busshållplats finns 5 minuter bort, om ni väljer att åka med tåg och buss för miljön. Varmt välkomna hit! Kontakta oss för mer information om pris och tillgänglighet på telefon 042-193800 eller på mail [email protected]  - Vi är en kontantfri anläggning. 

VI ERBJUDER

Golfpaket

Golfpaket

I vårt trevliga golfpaket bor och äter du på Sundsgården och spelar golf på någon av de fantastiska golfbanor vi samarbetar med

  • Frukostbuffé
  • Kvällsmåltid
  • Fri Parkering
LÄS MER
Vandringspaket

Vandringspaket

I vårt Vandringspaket ingår lunchmatsäck att ta med på turen samt en enklare middag med havsutsikt och en skön natts sömn

  • Kvällsmåltid
  • Frukostbuffé
  • Fri Parkering
LÄS MER
Cykelpaket

Cykelpaket

Cykla och övernatta på Sydkustleden. Lunchmatsäck att ta med på turen samt cykelhyra ingår. Längd på turen bestämmer du själv

  • Kvällsmåltid
  • Fri Parkering
  • Cykelhyra
LÄS MER

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

Lämna din e-post och få fina erbjudanden


You are now subscribed