Restaurangen på Sundsgården

Mat & Dryck

Utsikten förstärker matupplevelsen

Sundsgårdens restaurang har en fantastisk utsikt över Öresund, Ven och Danmark. Här serveras god mat där menyerna följer årstidernas växlingar, och vi arbetar så långt det är möjligt med miljöcertifierad och närproducerad mat och dryck. En del av vårt bröd bakar vi själva, både för smakens och doftens skull! All mat serveras i bufféform och dagen startar med en omfattande frukost. Restaurangen är endast öppen för våra hotell- och konferensgäster, med undantag av Dagens lunch.

Sommaröppet 

Efter midsommar och framåt håller vi öppet från kl 13.30 för enklare maträtter.  Eller varför inte komma och prova vår nya italienska glass eller avnjut något svalkande från baren på vår härliga uteservering med utsikt mot sundet. 

Prenumerera på vår lunchmeny. Som startar till hösten igen..

En god kvällsmåltid

Till kvällen njuter ni av kvällsmaten eller middagen samtidigt som solen går ner över Danmark. Låt gärna ett gott vin eller en kall öl fullborda det hela. Vår vinlista är inte stor, men vi arbetar med specialframtagna, flera miljöcertifierade, viner som passar de rätter som är aktuella för säsongen. Vår restaurangvärd tar väl hand om er under middagen.

Festpaket

Det finns alltid skäl att fira något. Tack vare vårt fantastiska läge med utsikt över havet och närhet till naturen kan vi ge din fest en inramning som ni kommer att minnas. Vi erbjuder två olika Festpaket, kontakta oss för mer information.

Lounge i restaurangen

  LUNCH MENY

RESTAURANGENS ÖPPETTIDER

Dag

Öppet
Mån-Fred

07:00 - 10:30 Frukost 

13:30- 17.00 Enklare dagsmeny

17:00 - 21:00 Kvällsmat/middag 

Lör-Sön
 

07:30 - 10:30 Frukost

13:30- 17.00 Enklare dagsmeny

17:00 - 21:00 Kvällsmat/middag

 

Lämna din e-post och få fina erbjudanden


You are now subscribed