Restaurangen på Sundsgården

Mat & Dryck

Utsikten förstärker matupplevelsen

Sundsgårdens restaurang har en fantastisk utsikt över Öresund, Ven och Danmark. Här serveras god mat där menyerna följer årstidernas växlingar, och vi arbetar så långt det är möjligt med miljöcertifierad och närproducerad mat och dryck. En stor del av vårt bröd bakar vi själva, både för smakens och doftens skull! All mat serveras i bufféform och dagen startar med en omfattande frukost.

Dagens lunch

Till lunch erbjuds alltid ett vegetariskt alternativ och på vardagar kan du även välja sushi.
Måndag till fredag serverar vi dagens lunch för 100 kr även om du inte bor över hos oss. Om du hellre vill ta lunchen med dig erbjuder vi även lunch för avhämtning för 90 kr. 
Prenumerera på vår lunchmeny.

En god kvällsmåltid

Till kvällen njuter ni av kvällsmaten samtidigt som solen går ner över Danmark. Låt gärna ett gott vin eller en kall öl fullborda det hela. Vår vinlista är inte stor, men vi arbetar med specialframtagna, flera miljöcertifierade, viner som passar de rätter som är aktuella för säsongen. Vår restaurangvärd tar väl hand om er under middagen.

Festpaket

Det finns alltid skäl att fira något. Tack vare vårt fantastiska läge med utsikt över havet och närhet till naturen kan vi ge din fest en inramning som ni kommer att minnas. Vi erbjuder två olika Festpaket, kontakta oss för mer information.

Lounge i restaurangen

  LUNCH MENY

RESTAURANGENS ÖPPETTIDER

Dag

Öppet
Mån-Fred

11.30 - 13.30

18:00 - 20:00

Lör-Sön

18:00 - 20:00

 

Lämna din e-post och få fina erbjudanden


You are now subscribed