Våra rum

Boende på vårt hotell


Välj den rumstyp som passar bäst! Hunden får följa med i vissa av våra enkelrum samt i våra enklare dubbelrum.

Våra 36 dubbelrum av standardtyp ligger i huvudbyggnaden och helrenoverades 2017. Alla rum har två sängar, skrivbord, fåtölj och eget badrum med dusch. Vissa av rummen har havsutsikt, de andra har utsikt mot trädgården och ängarna eller över gården. 

Vi har 35 renoverade enkelrum, alla med litet skrivbord, en fåtölj och eget badrum med dusch. De flesta av våra enkelrum ligger i en sidobyggnad. I en del av dessa rum får husdjur följa med.

Våra 20 dubbelrum/familjerum med lite enklare standard ligger i en sidobyggnad. Alla rum har två sängar, skrivbord, fåtölj och eget badrum med dusch. Vissa av rummen har bäddsoffa. I de här rummen är badrummen ej renoverade. I en del av dessa rum får husdjur följa med.

Samtliga rum har TV och bra wifi. Tillgång till vårt utegym och parkering ingår i rumspriset. På sommaren hyr vi även ut några hus med självhushåll.

VI ERBJUDER

Vandringspaket

Vandringspaket

I vårt Vandringspaket ingår lunchmatsäck att ta med på turen och en skön natts sömn med frukost.

  • Frukostbuffé
  • Picknick-lunch
LÄS MER
Golfpaket

Golfpaket

I vårt trevliga golfpaket bor och äter du på Sundsgården och spelar golf på någon av de fantastiska golfbanor vi samarbetar med. Just nu går det inte att boka detta online, men ring oss gärna på 042-193800. Golfpaket från 1006 kr per person, del i dubbelrum. Kostnad för Greenfee tillkommer. Vad ingår: logi, en natt frukost 1 st 3-rätters middag (ej dryck).

  • Frukostbuffé
  • Trerätters middag
LÄS MER

Lämna din e-post och få fina erbjudanden


You are now subscribed