Sundsgården hotell & konferens havsutsikt

Sundsgården hotell & konferens havsutsikt

Konferens med havsutsikt i Skåne

Hos oss håller ni effektiva möten i ljusa, fräscha lokaler med all teknisk utrustning som behövs. God och vällagad mat bidrar till en trivsam vistelse och i restaurangen kan ni dessutom njuta av solnedgången över Öresund. Vi erbjuder både dagkonferenspaket samt konferensalternativ med övernattning och helpension. Vi har mötesrum för den lilla gruppen på ett par personer, ända upp till 200 personer i biosittning för de större mötena. Vi har även möjlighet att hålla stora event. Det tar bara 10 minuter att gå ner till havet och busshållplats finns 5 minuter bort om ni väljer att åka med tåg och buss. Varmt välkomna hit!

Kontakta oss för mer information om pris och tillgänglighet på telefon 042-193800 eller på mail [email protected]

 

Var rädda om varandra

Vi fortsätter att visa hänsyn till varandra. Kort sagt gäller det att undvika trängsel och att stanna hemma vid förkylningssymtom.

Vi spritar alla ytor regelbundet, och det finns handsprit i alla olika lokaler. Samma förutsättningar gäller i restaurangen. Dessutom rekommenderar vi att man lägger in promenader och Walk-and-Talk i programmet för att minska tiden i konferenslokalen. 

 

Dagkonferens i Helsingborg

Dagkonferenspaket

Letar du efter en bra möteslokal i Skåne? Sundsgården hotell och konferens erbjuder ljusa och moderna lokaler med Helsingborgsområdets bästa utsikt. Lugn miljö och god mat. Nedan ser du priser för halv- och heldagskonferenser. Varmt välkomna till oss på konferens! Heldags konferens I priset ingår: – Konferenslokal (hel dag) – Förmiddagskaffe  – Lunch med måltidsdryck & kaffe – Eftermiddagskaffe  Dessutom finns färsk frukt och vatten i anslutning till er konferenslokal.Pris från: 525:-/pers exkl. moms Halvdags konferens I priset ingår: – Konferenslokal (fm eller em) – Förmiddagskaffe     alternativt– Eftermiddagskaffe  – Lunch med måltidsdryck & kaffe Dessutom finns färsk frukt och vatten i anslutning till er konferenslokal.Pris från: 420:-/pers exkl. moms

  • Konferens

Konferens i Helsingborg

Konferensaktiviteter

Konferensaktiviteter

Teambuilding och kreativa övningar under konferensen skapar bättre möten. Gå på en walk and talk under konferensen eller utnyttja vårt kreativa rum. Detta är bara två av de möjligheter vi har här, när konferenser hålls på Sundsgården. Nedan följer lite fler idéer till kreativa och roliga konferensaktiviteter som skapar engagemang och bygger starka team.  Spel för utlåning I receptionen kan du låna allehanda ”leksaker”. Här finns material till flera lättsamma aktiviteter som t ex kubb, brännboll, krocket och boule liksom bollar av olika slag. Välkommen att höra dig, vi lånar ut gratis!SpiritEvent Vi samarbetar även med Spirit-Event som kommer hit till oss och genomför det event ni valt för dagen. - Ute eller inne, en timme eller en helg, svettas eller tänka. SpiritEvent låter era förutsättningar sätta agendan för en makalös konferensupplevelse. Läs mer på deras hemsida!

  • Konferens

Sundsgården hotell & konferens havsutsikt

Konferensrum Kullaberg

 

 

Konferensrum Viken

Grupprum Pålstorp

Styrelserum på Sundsgården hotell & konferens

Lämna din e-post och få fina erbjudanden


You are now subscribed