Golfpaket
Golfpaket
Golfpaket
Golfpaket
Golfpaket

Golfpaket

I paketet ingår:
Logi en natt. Välj enkelrum eller del i dubbelrum.
Frukostbuffé

3-rätters middag
Tillgång till utomhusgym
Fri Parkering
Greenfeeavgift tillkommer i steg 2 och pris beror på bana & säsong.

Checka in/ut:
Incheckning garanteras från kl. 15.00. Utcheckning senast kl. 11.00 alla dagar.

Boka Golf:
För bokning av starttider behöver vi veta vilken tid ni önskar gå ut samt, alla gästers golf-id. Ange detta i meddelanderutan i onlinebokningen.

 


Info om golfbanorna:

Rya

Förstklassiga och vackra Rya golfbana ligger bara ett stenkast bort. Här spelar du på en seasidebana från 1934 med hänförande utsikt. Tio av hålen på Rya Old Course har utsikt över Öresund med Helsingör och Ven som bakgrund medan övriga hål har mer inlandskaraktär. Du tar dig enkelt dit på 5 minuter med bil, men vill du, kan du gå dit längs den vackra stranden på en kvart.

 

Allerums golfbana

Vi är mycket glada över att få samarbeta med Allerums GK, som av Golfjournalisterna utsetts till Årets Golfklubb 2019
Allerum GK är en klubb och en anläggning som fungerar i stor harmoni med platsen där den ligger och med människorna som bor där. Med 27 + 6 golfhål passar den såväl elit som nybörjare och klubben och anläggningen lever väl upp till sin stolta devis: Rum för alla – Allerum!

 

Vasatorps golfbana

Denna golfbana når du på bara 15 min med bil från oss. Här kan du välja på två fina banor: Tournament Course som är en 18 håls mästerskapsbana av linkskaraktär, samt Classic Course, som är en 18 håls parkbana. 

Landskrona golfbana

Vid Öresundskusten, med fascinerande utsikt över sundet och Ven, erbjuder Landskrona Golfklubb spel på två högklassiga banor: Erikstorp, byggd 1960, som är en välkänd och uppskattad park- och seasidebana samt Hildesborg byggd 1987, som är en parkbana med par 70.

 

Mölle
Mölle Golfklubb förfogar över en av Sveriges mest klassiska golfbanor, tillika en av landets vackraste. Banans 18 hål är utlagda i Kullabergs naturreservat som ligger några mil norr om Helsingborg. Banan är inte lång men den kräver lite fantasi, ett rörligt intellekt samt lite känsla i handlederna. Om du inte skulle ha något av det kommer du att ha väldigt trevligt ändå.

 

S:t Arild golfbana
Ute på Kullahalvön ligger S:t Arild golfbana och även den håller hög internationell standard. Här bjuds du på lagom utmanande golf i fin miljö. Många trädholmar, skogsdungar och idylliska småsjöar utgör naturliga hinder, allt ligger samlat i anslutning till en gammal klassisk skånegård.

 

Söderåsens golfbana


I ett naturskönt område i Bjuvs kommun ligger Söderåsens golfklubb, c:a 20 minuters väg från Sundsgården. Denna skogs- och parkbana har med sin blandade terräng varit en utmaning för medlemmar och gästspelare sedan 1966. Här erbjuds en 18-håls bana av mycket hög klass och kvalité.

 

Bokning av bana sker i steg 2 i onlinebokningen. Pris beror på bana & säsong.

  • Frukostbuffé
  • Trerätters middag

Lämna din e-post och få fina erbjudanden


You are now subscribed