Teambuilding och kreativa övningar under konferensen skapar bättre möten.

Gå på en walk and talk under konferensen eller utnyttja vårt kreativa rum. Detta är bara två av de möjligheter vi har här, när konferenser hålls på Sundsgården. Nedan följer lite fler idéer till kreativa och roliga konferensaktiviteter som skapar engagemang och bygger starka team.

Italienska tornet

Här får ni material och instruktioner till hur ni genom teamwork bygger torn av pasta. Se TED talk här.

Spel för utlåning

I receptionen kan du låna allehanda ”leksaker”. Här finns material till flera lättsamma aktiviteter som t ex kubb, brännboll, krocket och boule liksom bollar av olika slag. Välkommen att höra dig, vi lånar ut gratis!

Teambildande workshops

Vi erbjuder tre olika teambildande workshops, som alla leds av Magnus Florin. Magnus är förutom lärare och pedagog på folkhögskolan även en uppskattad improvisatör, kommunikolog, föreläsare och workshops ledare. Samtliga workshops tar ca 2 timmar i anspråk och kostar 450:-/person (exkl. moms). Minst 10 deltagare debiteras alltid.

1. Teaterimprovisation
För arbetsgruppen som är ny eller arbetsgruppen som är trygg men vill ta tilliten ett steg längre. En utmanande workshop där modet är större än rädslan. Med massor av skratt och massor glädje upptäcker ni konsten att bejaka fantasi och kreativiteten i er arbetsgrupp. Genom olika övningar tydliggörs vad som hindrar och vad som bidrar till flow och framgång. Genom reflektion efter övningarna omsätter ni nyfunna insikter till ert eget sammanhang. Livet är en improvisation …eller?

2. Vad är det du säger?
För att skapa medvetenhet och ha roligt i vilken arbetsgrupp som helst. En aktiv workshop fylld med kommunikationsövningar där du och din arbetsgrupp upptäcker det viktiga i vad ni säger och hur ni säger det ni säger. Aktiva övningar med reflektion. Magnus tar er med på en upptäcktsfärd i er egen kommunikation. Vad är det du säger och vad är det du menar?

3. Testa ert samarbete
Vågar ditt team se hur samarbetet fungerar utanför er vanliga kontext. Här är workshoppen som ger er aktiva, enkla och utmanande övningar som kräver samarbete. Med reflektion efter övningarna skapas insikter som ni kan ta med hem till er egen kontext. Vem bygger högst torn av tidningspapper? Hur liten plats kan alla i teamet få plats på? Kan man bygga en myra av varandra? Vågar ni bli utmanade?

Vi samarbetar även med Spirit-Event som kommer hit till oss och genomför det event ni valt för dagen.
- Ute eller inne, en timme eller en helg, svettas eller tänka. SpiritEvent låter era förutsättningar sätta agendan för en makalös konferensupplevelse. Läs mer på deras hemsida!